Delavnica zdravljenja osebnih ni družinskih vezi
 pomočjo desetih ključev

»Največja izguba v življenju ni smrt. Največja izguba je to, kar umre v nas dokler smo živi.« 

                                                                             Norman Cousins

Cikel delavnic zdravljenja družinskih in osebnih vezi s pomočjo 10 ključev nas bo skozi deset korakov - deset ključev popeljal do skrivnosti uspešnega in trajnega ustvarjanja in udejanjanja naših hrepenenj in želja. Na vsaki delavnici bomo spoznali po en ključ, njegove kvalitete in delovanje. Tako bomo odkrivali in zacelili naše osebne in medgeneracijske blokade, ki so pripeljale do prelomitve posameznega ključa in nas ali naše družinsko drevo speljale s poti brezpogojne ljubezni, obilja, radosti in uspeha.

Ključ do spoštovanja življenja nas uči dobrohotnosti in globokega spoštovanje do celotnega življenja in vseh bitij, ki to življenje sestavljajo. Uči nas, da nas vsak akt ubijanja življenja in zaustavljanja življenjske energije oddalji od našega notranjega bistva, od resnice in od ljubezni. Pri tem seveda ni mišljen le najhujši akt ubijanja živega bitja, temveč tudi vsako dejanje, beseda ali misel, ki pušča rane in brazgotine na fizičnem, emocionalnem, mentalnem ali duhovnem nivoju.

Verbalno nasilje, destruktivne kritike, žalitve imajo negativen vpliv na samopodobo posameznika, na njegov občutek pripadnosti in občutek, da so vredni ljubezni. Vsako tako dejanje nas oddaljuje od notranje povezanosti z lastnim virom ljubezni in varnosti in nas oddalji od zdrave povezanosti z družino, okoljem, družbo.

Ranjen človek, v katerem so težke in travmatični dogodki ubili čut za varnost, samospoštovanje in ljubezen, po postal krut do sebe in do svoje okolice in tako prenašal to slabo dediščino na naslednje rodove.

Delavnico bo vodila Breda Kovačec Mencej

ob pomoči Tadeje Tabithe Bradaš

v DayChi centru na Ulici Jožeta Jame 14

18.1.2018 od 18. do predvidoma 21.

Cena je participativna, potrebna je prijava.

Za prijavo kliknite TUKAJ!

Življenje je sestavljeno iz nešteto trenutkov. Ujemite svojega!

  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now